Όροι και Προϋποθέσεις

Στο παρακάτω κείμενο αναφέρονται οι όροι και προϋποθέσεις αγοράς σας και λειτουργίας τους.

1. Εισαγωγη

Η επιχείρηση ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και υπό την εμπορική επωνυμία chrisELEN ακολουθώντας τις παρούσες εξελίξεις της εποχής στο ηλεκτρονικό εμπόριο, εισέρχεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.chriselen.gr και της online υπηρεσίας αγορών αυτού στο διαδίκτυο, επιτρέποντας σας από τον υπολογιστή σας, να αγοράζετε όλα εκείνα τα προϊόντα που διαθέτει και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Επιπλέον σας καλούμε με προσοχή, να διαβάσετε παρακάτω τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν κατα την αγορά σας για τα προϊόντα του ιστοτόπου μας www.chriselen.gr. Ως εκ τούτου, η χρήση αυτής της ιστοσελίδας αποτελεί την αποδοχή εκ μέρους σας αυτών των όρων και προϋποθέσεων που διέπουν την αγορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για οποιαδήποτε σχετική απορία μπορείτε, να επικοινωνήσετε μαζί μας δια τηλεφώνου ή μέσω φόρμας επικοινωνίας στον παρακάτω σύνδεσμο: Επικοινωνία.

2. Τα στοιχεια μας

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος www.chriselen.gr διαθέτει προς πώληση προϊόντα όπως: γυναικεία ενδύματα, τσάντες και απομίμησεις κοσμημάτων (αξεσουάρ), υπό την επωνυμία επιχείρησης ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και με διακριτικό εμπορικό σήμα chrisELEN, στον πεζόδρομο Γεωργίου Σταύρου 9, Θεσσαλονίκης, με τ.κ.: 54623 και τηλέφωνο: 2310.260.361. Εγγεγραμμένος στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Θεσ/νίκης.

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

www,chriselen.gr

chrisELEN”

Γ. Σταύρου 9
Τ.Κ. 54623 Θεσ/νικη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 260 361

3. Συμβολαιο

3.1. Διαθεσιμότητα υπηρεσίας

Η πραγματοποίηση μιας παραγγελίας στο www.chriselen.gr υποδηλώνει ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών και άνω. Τα προς πώληση προϊόντα διανέμονται εντός Ελλάδος και περιλαμβάνουν τον επίσημο Ελληνικό ΦΠΑ (Φόρος Προστιθέμενης Αξίας) σε ευρω.

3.2. Εγγύηση αγοράς

Τα προϊόντα πώλησης σε αυτόν τον ιστότοπο πληρούν τις ίδιες προϋποθέσεις και χαρακτηριστικά ποιότητας του καταστήματος chrisELEN. Η ρεαλιστικότητα στα χρώματα των ενδυμάτων, τσαντών και αξεσουάρ που εμφανίζονται διαδικτυακά στο συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι ίδια των προϊόντων πώλησης που όμως παρ’ όλα αυτά, τείνει, να διαφέρει ανάλογα με την ποιότητα της οθόνης του εκάστοτε χρήστη. Συνεπώς σε ορισμένες περιπτώσεις τα χρώματα δεν θα αναπαρίστανται ομοίως των πραγματικών χρωμάτων.

Οι ειδικές προσφορές ή εκπτώσεις ισχύουν για συγκεκριμένα προϊόντα και όχι για όλα, όπως αυτές ισχύουν για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα ή εώς εξαντλήσεως αυτών.

3.3. Διαδικασία αγοράς

  1. Τα προϊόντα που επιθυμείτε, επιλέγξτε τα ώστε να προστεθούν στο καλάθι αγορών επάνω στο αντίστοιχο εικονίδιο.
  2. Το καλάθι αγορών περιλαμβάνει τον κωδικό, τον χαρακτηρισμό, το μέγεθος (όταν υπάρχει), το χρώμα και την τιμή (με το φπα) του επιλεγμένου προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής δεν συμπεριλαμβάνονται στην αρχική τιμή του προϊόντος .
  3. Για την ολοκλήρωση μιας αγοράς, θα ζητηθούν προσωπικά στοιχεία που θα αποθηκευτούν ως δεδομένα με σκοπό την διεκπεραίωση της παραγγελίας. Ο εκάστοτε χρήστης που επιθυμεί να ολοκληρώσει ορθώς την παραγγελία του πρέπει να καταχωρήσει τα προσωπικά στοιχεία του με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια για επιτυχή αποστολή της παραγγελίας του.
  4. Αφού συμπληρωθεί η φόρμα παραγγελίας και πριν την αποστολή της, θα εμφανιστούν τα στοιχεία του προϊόντος, η συνολική αξία του (με τα έξοδα αποστολής) και τα στοιχεία αποστολής του χρήστη, έτσι ώστε ο τελευταίος να επιβεβαιώσει την αγορά του, ενώ ολοκληρώνοντας την, αποδέχεται αυτή.

Οι αγορές θα εξοφλούνται μέσω αντικαταβολής αλλά και απευθείας τραπεζικής μεταφοράς ή κατάθεσης σε τράπεζα. Δεν θα γίνονται αποδεκτοί άλλοι τρόποι πληρωμής που δεν προβλέπονται από τις παρούσες προϋποθέσεις αγοράς.

Επίσης, θα σταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα με την περιγραφή της εκάστοτε παραγγελίας και τα προσωπικά στοιχεία που εισήχθησαν. Η μη λήψη του μηνύματος μπορεί να οφείλεται σε κάποιο προσωρινό πρόβλημα στην επικοινωνία του δικτύου ή σε κάποιο λάθος στην πληκτρολόγηση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης. Και στις δύο περιπτώσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

3.4. Διαθεσιμότητα των προϊόντων

Αν για οποιονδήποτε λόγο και ύστερα από έλεγχο των αποθεμάτων μας η έκδοση της παραγγελίας σας δεν αντιστοιχεί με αυτά, θα προσπαθήσουμε, να επικοινωνήσουμε μ’εσάς, εφόσον η αποστολή της παραγγελίας σας δεν θα είναι εφικτή.

4. Τιμη και πληρωμη

4.1. Πληρωμή και νόμισμα

Όλες οι τιμές των προϊόντων μας εμφανίζονται σε ευρώ (€).

4.2. Φόρος Προστιθέμενης Αξίας

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οι πωλήσεις θα υπόκεινται σε ΦΠΑ και θα εφαρμόζεται σε αυτές το ισχύον ΦΠΑ του κράτους στο οποίο διενεργούνται οι αποστολές των προϊόντων.

4.3. Τρόποι πληρωμής

Το chrisELEN θα δέχεται αποκλειστικά πληρωμές που πραγματοποιούνται με αντικαταβολή αλλά και απευθείας τραπεζικής μεταφοράς ή κατάθεσης σε τράπεζα.

4.4 Ασφάλεια στην πληρωμή

Το chrisELEN διατηρεί το δικαίωμα, να εξακριβώσει τα προσωπικά στοιχεία που παραχωρήθηκαν από τον πελάτη, υιοθετώντας εκείνα τα μέτρα που θα θεωρήσει απαραίτητα (συμπεριλαμβανομένης της ακύρωσης της παραγγελίας), προκειμένου το εμπόρευμα που αγοράστηκε, να παραδοθεί επιτυχώς στον εκάστοτε πελάτη.

4.5. Όριο αγοράς

To chrisELEN δεν επιτρέπει την αγορά προϊόντων του για μελλοντική μεταπώληση. Οι πελάτες που ενδιαφέρονται να κάνουν αγορές με σκοπό την μεταπώληση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το chrisELEN τηλεφωνικώς ή μέσω φόρμας στην ανάλογη σελίδα: Επικοινωνία.

5. Αποστολή

Όσα προϊόντα αγοράστηκαν και απεστάλησαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.chriselen.gr ή ακόμη και μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας γίνεται μέ την ΕΛΤΑ Courier αλλά και με την Γενική Ταχυδρομική, προσεγγίζοντας προθεσμία παράδοσης από 4 ως 7 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες 50€ και άνω τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν εντός Ελλάδας ενώ σε περίπτωση παραγγελιών μικρότερης αξίας αυτά κοστολογούνται σε 5€.

Παρακαλούμε, συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας σωστά σε όλα τα απαραίτητα πεδία της ώστε να αποφευχθούν προβλήματα στην παραλαβή.

Παραγγελίες σε στρατιωτικές βάσεις και σε ταχυδρομικές θυρίδες δεν αποστέλλονται.

Τα έξοδα αποστολής μπορεί να αλλάξουν σε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

6.Ακύρωση Παραγγελίας

Για να τηρηθεί η προθεσμία ακύρωσης παραγγελίας, αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310.260.361 όπως και στο  email ce@chriselen.gr τη στιγμή που ενημερώνεστε για την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω e-mail. Εάν, τελικά ακυρώσετε την παραγγελία σας ενώ έχει ήδη παραδοθεί στο μεταφορέα, τότε θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής (δηλαδή τα έξοδα της αποστολής των προϊόντων προς εσάς και της επιστροφής τους πίσω προς εμάς).

7.Οδηγίες Επιστροφής Προϊόντων

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων παρακαλούμε, να γίνονται αυτές εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας. Το ανάλογο προϊόν που αγοράστηκε από έσας, αντικαθίσταται από κάποιο άλλο ενώ τα έξοδα επιστροφής του δέματος προς εμάς, καθώς και τα έξοδα αποστολής του νέου, επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι το κατάστημα, πλην της περιπτώσεως στην οποία αυτή οφείλεται σε υπαιτιότητα δική μας (π.χ. ελάττωμα στο προϊόντος). Επιστροφές γίνονται μόνο σε αγαθά και όχι σε αξίες αυτών.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον:

  • Επικοινωνήσατε την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη με μας, αναφέροντας ημερομηνία, κωδικό παραγγελίας (Order ID), καθώς και την αιτιολογία της επιστροφής και επιστρέψετε σε εμάς άμεσα τα προϊόντα.
  • Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και χωρίς να έχουν αποκοπεί οι ειδικές ενδείξεις τους (καρτελάκια).
  • Τα προϊόντα συνοδεύονται από φωτοτυπία της απόδειξης λιανικής ή δελτίο αποστολής, αν έχει εκδοθεί τιμολόγιο.

Eφόσον πληρούνται οι ως άνω προϋποθέσεις, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

chrisELEN, Γ. Σταύρου 9, Τ.Κ. 54623 Θεσ/νικη, Ελλάδα

8. Επικοινωνια

Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, ερώτηση ή σύσταση, μπορείτε να μας στείλετε τα σχόλιά σας μέσω email στην ανάλογη φόρμα επικοινωνίας.